ΗΡΩΝ Ηλεκτρικη Ενεργεια

ΗΡΩΝ Ηλεκτρικη Ενεργεια 

Πάρε κι εσύ τη δύναμη της ενέργειας στα χέρια σου! Επίλεξε το πρόγραμμα Ηλεκτρικης Ενεργειας της ΗΡΩΝ που ταιριάζει στις ανάγκες σου και απόλαυσε την κάθε μέρα σου, όπως εσύ θέλεις! Με τον ΗΡΩΝΑ.

Βρες αυτό που σου ταιριάζει και ζήτησε να σε καλέσει ένας αντιπρόσωπος μας
Αν χρειάζεσαι βοήθεια για να κατανοήσεις ποιο πρόγραμμα σε αφορά κάλεσε μας
Επιλέον πληροφορίες για τα προγράμματα μπορείς να βρείς εδω

ΗΡΩΝ με την εγγύηση της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ & ENGIE

ΗΡΩΝ Ηλεκτρικη Ενεργεια
Για Το Σπίτι

Με την απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, οι οικιακοί καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από ανταγωνιστικότερες τιμές και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.
dnc επίσημος συνεργάτης της ΗΡΩΝ

ΗΡΩΝ Ηλεκτρικη Ενεργεια
Yψηλή Τάση - Βιομηχανικοί Πελάτες

Οι καταναλωτές Υψηλής Τάσης στην Ελλάδα ανέρχονται σε περίπου 30, κάνουν χρήση 1.000 ΜW του εγκατεστημένου παραγωγικού μηχανισμού της χώρας και αντιστοιχούν στο 10-12% της μηνιαίας προμήθειας όλων των Συμμετεχόντων στον Ημερήσιο Ενεργειακό Προγραμματισμό (ΗΕΠ). Διαθέτοντας την τεχνική επάρκεια και τη μακροχρόνια εμπειρία εξειδίκευσης των ηλεκτρικών χαρακτηριστικών των μεγαλύτερων καταναλωτών του Συστήματος, κάθε καταναλωτής ΥΤ μπορεί να διαπραγματεύεται συγκεκριμένους όρους στις συμβάσεις προμήθειας, όπως, ενδεικτικά, την παροχή υπηρεσιών διακοπτόμενου φορτίου κατά τη διάρκεια των ωρών αιχμής, εν είδει εφεδρείας ισχύος, που θα του εξασφαλίσει ευνοϊκή τιμολόγηση για τις υπόλοιπες ώρες.

ΗΡΩΝ Ηλεκτρικη Ενεργεια
Χαμηλή Τάση - Εμπορικοί και Βιομηχανικοί πελάτες

Η αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας στη Χαμηλή Τάση, με Συμφωνημένη Ισχύ ίση ή μικρότερη των 250 kVA, έχει πλέον απελευθερωθεί. Οι οικιακοί καταναλωτές, οι εμπορικές επιχειρήσεις, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι βιοτέχνες, έχουν την ελευθερία να επιλέξουν τον προμηθευτή της επιλογής τους, σύμφωνα με το προσφερόμενο οικονομικό όφελος και τις συνοδευτικές υπηρεσίες που παρέχονται στην ελεύθερη αγορά. Οι επιλογές για τον καταναλωτή πλέον αυξάνονται, προς όφελος της προσωπικής ή εταιρικής του οικονομίας, το χρονικό προγραμματισμό των πληρωμών και τον έλεγχο του μηνιαίου προϋπολογισμού του.

ΗΡΩΝ Ηλεκτρικη Ενεργεια
Μέση Τάση - Εμπορικοί και Βιομηχανικοί πελάτες

Οι μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις, με Συμφωνημένη Ισχύ άνω των 250 kVA, εντάσσονται στην κατηγορία καταναλωτών Μέσης Τάσης (20 kV). Ο αριθμός των καταναλωτών ΥΤ του ελληνικού Συστήματος είναι περιορισμένος. Λόγω όμως του μεγάλου μεγέθους της ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας από αυτούς τους καταναλωτές, πρέπει να παρέχονται σημαντικά κίνητρα για τον ετεροχρονισμό της ζήτησής τους σε σχέση με την αιχμή του Συστήματος, ήτοι για τη μείωση της κατανάλωσής τους κατά τις ώρες μεγάλης ζήτησης από τα λοιπά φορτία του Συστήματος.

ΗΡΩΝ Ηλεκτρικη Ενεργεια 

Μάθε Πόσο Θα Πλήρωνες Στην ΗΡΩΝ

Έχεις την δυνατότητα, αν επιθυμείς, να μάθεις πόσο θα πλήρωνες στην ΗΡΩΝ συγκριτικά με έναν υπάρχοντα λογαριασμό σου!!!

Πριν κάνεις την αίτηση και χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση, ενημερώσου ποιο θα ήταν το ποσό του λογαριασμού σου!

Ο λογαριασμός που έχεις τώρα στα χέρια σου, πόσο θα ήταν αν ήσουν στην ΗΡΩΝ!! 

Μάθε άμεσα πόσα χρήματα θα γλύτωνες!!!

Για περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με το Πόσο Θα Πλήρωνες, ενημερώσου εδώ.

Ακόμα φθηνότερη Ηλεκτρικη Ενεργεια!!!

Συνδύασε το οικιακό πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας της ΗΡΩΝ με ένα πρόγραμμα φυσικού αερίου αυτόνομης οικιακής θέρμανσης και λάβε επιπλέον έκπτωση για δύο ολόκληρα χρόνια!!!
-30% !!!
Τι είναι το ΟΤΣ
ΗΡΩΝ

Τι είναι το ΟΤΣ;

Για να κατανοήσουμε τι είναι το ΟΤΣ, πρέπει πρώτα να αναφέρουμε ότι είναι τα αρχικά των λέξων Οριακή Τιμή Συστήματος. Η οριακή τιμή του συστήματος …

Διαβάστε Περισσότερα →
ΗΡΩΝ

Κιλοβατώρες (kWh): Αποκρυπτογραφώντας τη Μονάδα Μέτρησης της Ενέργειας

Στον κόσμο της ενέργειας, ο όρος “κιλοβατώρα” (kWh) ακούγεται πολύ οικείος, αλλά τι συγκεκριμένα σημαίνει; Ας κάνουμε ένα ταξίδι στον κόσμο των μονάδων μέτρησης της …

Διαβάστε Περισσότερα →
Τι περιέχει ο λογαριασμός Φυσικού Αερίου
ΗΡΩΝ

Τι περιέχει ο λογαριασμός Φυσικού Αερίου

Τι περιέχει ο λογαριασμός φυσικού αερίου; Ανεξάρτητα από ποιον πάροχο έχετε, τα τμήματα του λογαριασμού είναι τα ίδια. Αυτό που αλλάζει είναι η δομή στον …

Διαβάστε Περισσότερα →
ΗΡΩΝ

Τι περιέχει ο λογαριασμός ρεύματος

Τι περιέχει ο λογαριασμός ρεύματος; Ανεξάρτητα από ποιον πάροχο έχετε, τα τμήματα του λογαριασμού είναι τα ίδια. Αυτό που αλλάζει είναι η δομή στον λογαριασμό …

Διαβάστε Περισσότερα →
dnc επισημος συνεργατης της ηρων

dnc - Επισημος Συνεργατης Της ΗΡΩΝ

Προσφέρουμε λύσεις βασισμένες στις ανάγκες σας. Πλήρη υποστήριξη, διαχείριση και παροχή σημαντικών εργαλείων σε συνεργάτες της ΗΡΩΝ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Μεγ. Αλεξάνδρου 25, Θεσσαλονίκη 562 24

Email:

info@dnc.com.gr

Skype:

Energy@dnc.com.gr

Νέα & Ενημερώσεις