Μέση Τάση Εμπορικοί και Βιομηχανικοί πελάτες

Οι μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις, με Συμφωνημένη Ισχύ άνω των 250 kVA,  εντάσσονται στην κατηγορία καταναλωτών Μέσης Τάσης  (20 kV).
Η πολυετής εμπειρία καθώς και η συνεργασία μας με μεγάλο αριθμό βιομηχανικών και εμπορικών καταναλωτών Μέσης Τάσης αποτελούν τη βάση της εμπορικής πολιτικής ΗΡΩΝ,  η οποία συνοψίζεται στις εξής βασικές αρχές:

  • Κάθε εγκατάσταση, Εμπορική ή Βιομηχανική, έχει μοναδικά ενεργειακά χαρακτηριστικά και ανάγκες.
  • Η τιμολογιακή πολιτική είναι πελατοκεντρική και ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του εκάστοτε υποψήφιου πελάτη.
  • Οι προσφερόμενες τιμές είναι ξεκάθαρες, ανταγωνιστικές και συνοδεύονται από κίνητρα παραμονής στην υπηρεσία.

Από την 1η Φεβρουαρίου 2012, τα τιμολόγια Μέσης Τάσης έχουν απελευθερωθεί. Αυτή η εξέλιξη, συνοδεύτηκε από την ομογενοποίηση των Ανταγωνιστικών χρεώσεων (Ισχύς και Ενέργεια) για τους Εμπορικούς και Βιομηχανικούς καταναλωτές.
Κάθε υποψήφιος πελάτης Μέσης Τάσης, μπορεί να απευθύνεται στο Τμήμα Μεγάλων Εταιρικών Πελατών (b2b) για την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος, τη διαπραγμάτευση και την εξυπηρέτησή του, καθόλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.
Αν η παροχή σας ανήκει στην συγκεκριμένη κατηγορία, επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ μαζί μας προκειμένου να αναλυθούν τα ενεργειακά σας χαρακτηριστικά και να σας αποσταλεί Οικονομική Προσφορά βάσει των αναγκών της επιχείρησής σας.

Η νέα υπηρεσία «Energy Reports» φέρνει τη δύναμη της ενέργειας στα χέρια σας
Ο ΗΡΩΝ δημιούργησε μόνο για εσάς, τη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα «Energy Reports», με στόχο την αποτελεσματικότερη ενεργειακή διαχείριση των παροχών ηλεκτρικής ενέργειας των εγκαταστάσεών σας.

Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας στο My Heron και αποκτήστε πρόσβαση σε στατιστικά στοιχεία, συγκριτικά αποτελέσματα και διαγραμματική απεικόνιση των ενεργειακών σας καταναλώσεων.

Τα «Energy Reports» φέρνουν τη δύναμη της ενέργειας στα χέρια σας, προσφέροντάς σας την δυνατότητα να παρακολουθείτε την ενεργειακή συμπεριφορά των εγκαταστάσεων σας διαδικτυακά, από όπου και αν βρίσκεστε.

ΗΡΩΝ με την εγγύηση της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Μάθε Πόσο Θα Πλήρωνες Στην ΗΡΩΝ

Έχεις την δυνατότητα, αν επιθυμείς, να μάθεις πόσο θα πλήρωνες στην ΗΡΩΝ συγκριτικά με έναν υπάρχοντα λογαριασμό σου!!!

Πριν κάνεις την αίτηση και χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση, ενημερώσου ποιο θα ήταν το ποσό του λογαριασμού σου!

Ο λογαριασμός που έχεις τώρα στα χέρια σου, πόσο θα ήταν αν ήσουν στην ΗΡΩΝ!! 

Μάθε άμεσα πόσα χρήματα θα γλύτωνες!!!

Για περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με το Πόσο Θα Πλήρωνες, ενημερώσου εδώ.

Τι είναι το ΟΤΣ
ΗΡΩΝ

Τι είναι το ΟΤΣ;

Για να κατανοήσουμε τι είναι το ΟΤΣ, πρέπει πρώτα να αναφέρουμε ότι είναι τα αρχικά των λέξων Οριακή Τιμή Συστήματος. Η οριακή τιμή του συστήματος …

Διαβάστε Περισσότερα →
ΗΡΩΝ

Τι περιέχει ο λογαριασμός ρεύματος

Τι περιέχει ο λογαριασμός ρεύματος; Ανεξάρτητα από ποιον πάροχο έχετε, τα τμήματα του λογαριασμού είναι τα ίδια. Αυτό που αλλάζει είναι η δομή στον λογαριασμό …

Διαβάστε Περισσότερα →
Τι περιέχει ο λογαριασμός Φυσικού Αερίου
ΗΡΩΝ

Τι περιέχει ο λογαριασμός Φυσικού Αερίου

Τι περιέχει ο λογαριασμός φυσικού αερίου; Ανεξάρτητα από ποιον πάροχο έχετε, τα τμήματα του λογαριασμού είναι τα ίδια. Αυτό που αλλάζει είναι η δομή στον …

Διαβάστε Περισσότερα →
ΗΡΩΝ

Κιλοβατώρες (kWh): Αποκρυπτογραφώντας τη Μονάδα Μέτρησης της Ενέργειας

Στον κόσμο της ενέργειας, ο όρος “κιλοβατώρα” (kWh) ακούγεται πολύ οικείος, αλλά τι συγκεκριμένα σημαίνει; Ας κάνουμε ένα ταξίδι στον κόσμο των μονάδων μέτρησης της …

Διαβάστε Περισσότερα →
dnc επισημος συνεργατης της ηρων

dnc - Επισημος Συνεργατης Της ΗΡΩΝ

Προσφέρουμε λύσεις βασισμένες στις ανάγκες σας. Πλήρη υποστήριξη, διαχείριση και παροχή σημαντικών εργαλείων σε συνεργάτες της ΗΡΩΝ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Μεγ. Αλεξάνδρου 25, Θεσσαλονίκη 562 24

Email:

info@dnc.com.gr

Skype:

Energy@dnc.com.gr

Νέα & Ενημερώσεις